"Birlikte Kalbimizde Atan Adımlar: Lösemi Farkındalık Etkinliği"

Okulumuzda Lösemi hastalığı için İlçe Sağlık Müdürlüğümüz ile birlikte farkındalık eğitimi düzenledik.

08.01.2024 74

Öğrenciler arasında sevgi ve dayanışmayı artırmak amacıyla bir lösemi farkındalık etkinliği düzenledi. Bu etkinlik, lösemi hastalığına dikkat çekmek ve topluluk olarak birlikte hareket etmenin gücünü göstermek adına gerçekleştirildi.

Öğrencilerimiz, lösemi hakkında bilgi edinip, hastalıkla mücadele eden bireylerin güçlü hikayelerini paylaştılar. Ayrıca, lösemiye karşı farkındalık oluşturmak için özel olarak tasarlanmış aktiviteler ve afişlerle okulumuzu renklendirdiler.

Bu etkinlik, öğrencilerimizin empati duygularını geliştirmelerine, birbirlerine destek olmalarına ve toplumlarına karşı duyarlılık kazanmalarına katkı sağlamak adına önemli bir adım oldu.

08-01-202408-01-202408-01-2024