"Seslerin Ritmi: Geri Dönüşümden Marakas Yapımı"

"Kar Taneleri Arasında Annelerimizle: Geri Dönüşümden Kardan Adam Yapımı"

08.02.2024 74

Sınıfımızda eğlenceli ve yaratıcı bir etkinlikle bir araya geldik: Geri dönüşümden marakas yapımı! Annelerimizin katılımıyla, öğrencilerimizle birlikte eldeki materyalleri kullanarak renkli ve eğlenceli marakaslar oluşturduk. Her bir maraka, öğrencilerimizin yaratıcılığını ve hayal gücünü yansıtıyordu. Annelerimiz, çocuklarıyla birlikte çalışarak sadece eğlenceli bir zaman geçirmekle kalmadı, aynı zamanda geri dönüşümün önemi hakkında bilgi edindiler ve çevre dostu uygulamaları öğrenme fırsatı buldular. Bu etkinlik, seslerin ritmini ve müziğin gücünü keşfederken, ailelerimizin bir araya gelip dayanışma içinde olmasını sağladı. Yaratıcı marakaslarımızı sallayarak, hem eğlendik hem de çevreye duyarlı bir mesajı paylaştık.

ETKİNLİKTEN FOTOĞRAFLAR

08-02-202408-02-202408-02-2024